Vår personuppgiftspolicy.

Vi tycker det är viktigt med integritet för våra kunder och webbplatsbesökare, vårt mål är att du som kund ska känna dig säker på att dina personuppgifter är i säkert förvar. 

Våra kunders personuppgifter behandlas alltid konfidentiellt oavsett om de har begärt detta eller inte. Vi använder dess information endast för att kunna behandla kunders beställningar och kunna erbjuda relevant marknadsföring.
Skulle du som kund vilja radera, ändra eller få ett utdrag av dina personuppgifter så går det bra. 

För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna, så som kontakt- och orderinformation, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt dig. Mer information om Klarna kan du hitta här. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag. 

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Vi utför all hantering av personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL) och EUs integritetslagstiftning GDPR. 
Mirror Mirror förbehåller sig rätten att ändra denna integritetspolicy. Eventuella ändringar kommer att aviseras på Mirror Mirrors webbsida för respektive land en månad innan de träder i kraft.
 
För mer information kontakta info@mirrormirror.se