Vår historia

Vi är två killar i 20 års åldern som alltid har varit väldigt nyfikna och entrepreneurs inriktade.

Vi träffades först i gymnasiet och klickade väldigt bra redan då. Det var här vi först fick nys om problemet kring det dåliga sminkspeglarna ute på marknaden.

Några år gick, vi befinner oss nu i 2017 och problemet ligger fortfarande över oss. Våra dåvarande flickvänner var konstant frustrerade över ljusen på sminkspeglar som de köpt hem i hopp om ett bättre sminkresultat. 

Det var vid denna tidpunkt vi kände att vi behövde göra något åt saken. Vi började med att kolla runt bland våra flickvänners kompisar för att se vart problemet låg, som vi trodde låg problemet i ljuset.

När vi väl fann problemet så var det bara att börja attackera med lösningar. 

Vi tog hjälp av en av våra nära vänner som studerade ingenjörslinjen på KTH. Ett helt år senare så fick vi äntligen ut vår spegel på marknaden. Nu kan vi med stolthet erbjuda (enligt oss) marknadens bästa sminkspegel.

LED-lampor var ett måste för oss i vår sminkspegel, då de förbrukar ca 85% mindre energi och håller upp till 15 gånger längre än vanliga glödlampor.

Vi nöjde oss inte där. Utan vårt mål var även att kunna ge tillbaka till miljön. Därför satte vi igång ett samarbete med Vi-Skogen där vi planterar ett träd för varje sminkspegel som säljs. Vi har även satt ett nytt mål för 2020 som du kan läsa mer om HÄR. 

SHOP 

 _____________________________________
Makeup is no different than clothes and accessories - it’s embellishments for your face. And it also gives you creative freedom. You get to have that moment in front of the mirror every morning and give yourself self-love. You’re making yourself up beautiful, which is essentially self-love.
— MICHELLE PHAN