Vi på Mirror Mirror arbetar målmedvetet med att bidra till en sundare och mer hållbar värld. 

Allt vi gör, gör vi med omtanke om miljön. Vi strävar ständiga

efter att bidra till en mer hållbar miljö, just därför har alla våra sminkspeglar LED ljus. Läs mer om varför LED lampor är miljövänligt längre ner. Vi ställer frågor som: Hur kan vi som företag bidra till en ännu hållbarare framtid?

Akuta åtgärder krävs för att hejda klimatförändringarna, och därför siktar vi på att 2020 driva Mirror Mirrors verksamhet med förnybar energi. 

Vi står för en mer sund och kvalitativ produktionsmodell där vi ger dina dina produkter en längre livstid genom reparation och återanvändning. För att komma till vår reparationssida, klicka här.

Vår vision är att erbjuda marknadens bästa och smidigaste sminkspegel, till ett överkomligt pris utan att kompromissa med kvaliteten och den negativa påverkan på miljön.

”Små förändringar gör stor nytta”

- 

Nu är det LED lampor som gäller

Alla våra sminkspeglar är utrustade med LED lampor. Vi tror att LED belysning kommer bli den nya glödlampan. 
Vi valde att använda oss av LED belysning för att LED är mer miljövänlig än traditionella glödlampor. 
LED-belysning förbrukar ungefär 85 procent mindre energi än vanliga glödlampor och håller 15 gånger längre. En LED-ljuskälla avger heller inte någon ultraviolett strålning som kan bleka eller på annat sätt skada känsliga material.

Tips! Om du vill få mer information om lampor och hur de påverkar miljön ladda ned appen ”Lampguiden” från Energimyndigheten.

TRÄDPLANTERINGSPROJEKT

För varje sminkspegel vi säljer planterar vi ett träd i Afrika. Träden planteras i länderna runt Victoriasjön genom Vi-Skogens trädplanteringsprojekt. Genom detta bidrar vi och även du som kund med att förbättra klimatet och minska fattigdomen i östra Afrika. 
Vi-Skogen gör ett fantastiska jobb som hjälper utsatta människor att skaffa sig inkomster och mat på bordet – samtidigt som klimatet blir bättre. Läs mer om Vi-Skogen här.
Tillsammans kan vi förbättra miljön och hjälpa människor ur fattigdom! 

SHOP