VI ERBJUDER ALLTID FRI FRAKT!

Efter du lagt din order levereras spegeln till dig inom 4 arbetsdagar.  
Så fort din spegel lämnat vårt lager får du ett bekräftelsemail skickat till din mejladress. Varje genomförd och godkänd beställning genererar per automatik en orderbekräftelse. Om din orderbekräftelse och leveransbesked skulle utebli är det oftast i samband med att man under beställningen har råkat uppge en felaktig mailadress. Kontrollera gärna skräpposten för säkerhets skull.
Om något problem skulle inträffa kontakta genast info@mirrormirror.se, så löser vi det!

ALLTID 30 DAGARS ÖPPETKÖP!

Som kund hos oss har du alltid 30 dagar på dig att returnera din sminkspegel.  
Om du vill returnera en spegel börja med att mejla  info@mirrormirror.se
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.
Samma mejl gäller för en potential reklamation. 
Vid godkänd reklamation står vi för fraktkostnaden. Har vi kvar varan i lager skickas den direkt ut efter vi mottagit den reklamerade spegeln. Om spegeln inte längre finns i vårt lager kontaktar vi dig för fortsatt hantering av ärendet.
Om du ångrar ditt köp från din beställning måste du låta oss veta detta inom 30 dagar efter att du mottagit sminkspegeln. 
För att din retur ska bli godkänd måste produkten vara oanvänd och finnas i originalförpackning med tillhörande emballage. 
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.
Du som kund ansvarar för risken vid returfrakt, vilket bland annat innefattar risken för att produkten skadas eller kommer bort under frakten tillbaka till oss.
Vid köp under perioden November-December erhåller du som kund en ökad ånger- och bytesrätt t.o.m. 31:e januari. Vid samma förutsättningar som vanliga returer. 
Om du som kund har beställt en sminkspegel och ej hämtar ut din spegel får du själv betala för fraktkostnad tur och retur av paketet.  
 
För mer information kontakta:  info@mirrormirror.se

 

  SHOP